3a divisió FEF

L’Olot rep el Girona B en l’últim partit de l’any

3a divisió FEF. Derbi gironí entre els olotins i el filial blanc-i-vermell aquest diumenge (16:30h) abans de l’aturada de Nadal

Derbi gironí per tancar l’any. Aquesta tarda (16:30h) els olotins de Dólera reben el Girona B de Sergi Mora. I ambdós equips arriben amb ganes de guanyar i de que no es noti l’aturada.

Els gironins han aconseguit endur-se els 3 punts dels últims quatre partits. I a l’espera de jugar aquesta 14a jornada al Municipal d’Olot, acumulen un total de 16 punts, que els col·loquen a mitja taula, en desena posició.

Però l’Olot ja ha demostrat que és candidat a tot. El seu últim partit abans de l’aturada del pont de la puríssima, van imposar-se a casa el Tona, actual 3r classificat, per un contundent 0-5. Els de Dólera lluitaran per no moure’s de la primera posició on ja s’hi han acomodat a ser, però des ’on tenen un ull posat sempre, perquè el segon classificat, l’Hospitalet, només està a un punt.

Per sancions, el tècnic garrotxí no podrà comptar ni amb Ayala ni amb Pedro del Campo, i per lesió no tindrà a Urri. “És un equip que porta menys punts dels que hauria de portar”, avisa de l’enganyosa dificultat del matx, Dólera. I t’he ben estudiat com caldrà plantejar el partit per fer-se forts a casa: “Serà un partit molt semblant al del Reus i ens tocarà defensar al darrere, no perquè vulguem, sinó perquè t’arraconen allà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)