El Peralada treu un punt de Badalona (1-1)

Els xampanyers han reaccionat al gol inicial amb una diana de Kemo a la primera part que serveix per puntuar a domicili

El Peralada suma un empat al Municipal de Badalona gràcies a un gol de Kemo que ha arribat pocs minuts abans del descans.

Els locals han dut la iniciativa des d’un principi i han estat dominadors de la primera part. De fet, han necessitat menys d’un quart d’hora per obrir la llauna i ho han fet a pilota aturada, en una centrada provinent d’una falta lateral que Larrosa ha rematat de cap al segon pal (1-0, 14’).

Els gironins no s’han trobat còmodes en el tram inicial i han hagut de patir de valent, ja que el conjunt escapulat no ha afluixat i ha pogut ampliar distàncies, però Jonatan Morilla ha aturat un xut enverinat de Batanero.

La reacció visitant ha arribat passada la mitja hora de joc, quan una acció associativa del Peralada dins l’àrea ha deixat tot sol Kemo, que ha pogut batre Craviotto per sumar el seu segon gol d’aquest curs (1-1, 34’).

El Badalona no en tenia prou amb un empat a casa i ha sortit a la segona part decidit a buscar els tres punts. Als deu minuts de la represa, Kilian ha enviat un potent xut amb la seva cama esquerra que ha impactat al travesser i a punt ha estat de tornar a avançar als seus.

Per la seva banda, l’equip d’Àlex Marsal també ha tingut les seves opcions, i quan faltaven deu minuts pel final, Craviotto ha aguantat l’empat amb una mà salvadora que ha aturat la vaselina de Gelmà, sol davant el porter.

Finalment, hi ha hagut repartiment de punts en un partit amb alternatives en què qualsevol dels dos equips s’hauria pogut endur el triomf. El conjunt gironí, amb 19 punts, continua instal·lat a la zona mitjana de la taula.