Més futbol

Luis Suárez jugarà amb Messi, Alba i Busquets

Inter Miami. El davanter uruguaià pacta una rescissió de contracte amb el Grêmio i jugarà a l’Inter Miami de David Beckham amb els seus companys Leo Messi, Busquets i Jordi Alba

Ja és oficial. Després d’un temps en què es vinculava Luis Suárez amb l’Inter Miami, ahir el club nord-americà ho va fer oficial a través de les xarxes socials. En un missatge que deia: “Nada más lindo que jugar entre amigos”, acompanyat d’una foto de quatre nens asseguts sobre un camp de futbol i amb els noms de jugadors històrics del Barça. Amb aquest fitxatge, el davanter uruguaià tornarà a compartir vestidor amb Leo Messi, Sergi Busquets i Jordi Alba. Un fet que la franquícia nord-americana ja fa temps que vol explotar després que el juliol passat fitxés l’astre argentí i l’acompanyessin Alba i Busquets, provinents del primer equip blaugrana. La MLS, un nou destí per a un Suárez, que s’ha fet un fart de marcar gols en la lliga brasilera.

Tornar amb els amics

El davanter uruguaià va arribar a un acord amb el Grêmio de Porto Alegre, de la primera divisió del Brasil, per finalitzar el contracte que tenia amb el club fins al final de l’any 2024. En un pacte amistós, que s’estava coent des de feia força temps, el futbolista accepta bona part del cost de l’operació per fer les maletes i viatjar cap a Miami, on el projecte de Beckham i el Tata Martino, tècnic de l’equip, l’està esperant.

Suárez deixa enrere una temporada en què ha guanyat molts títols individuals. El que es valora més d’un davanter són els gols i l’uruguaià en va fer 28 la temporada passada; a més, va poder fer 16 assistències de gol. Aquests registres el van portar a guanyar títols individuals. Primer va ser nominat a la Bola de Prata juntament amb el davanter brasiler Hulk. I, posteriorment, la lliga de futbol brasiler li va atorgar la Bola de Ouro com a millor jugador del campionat. “Vull agrair al poble brasiler l’estima que he rebut, ha sigut molt important per a mi i per a la meva família”, va dir Suárez en la gala celebrada la primera setmana de desembre.

El charrúa va arribar a la xifra de 550 gols en tota la seva carrera, una xifra molt difícil d’assolir. A punt de fer 37 anys, Suárez vol continuar engreixant el caseller anotador en una lliga en què les defenses no tenen tant de pes. L’Inter Miami serà el vuitè equip professional de la seva carrera. La lliga, la Premier, l’Eredivisie o la Série A Brasil ja han pogut disposar d’un dels killers europeus més reconeguts i cotitzats.

L’uruguaià començarà a rodar amb el seu nou equip de Florida a partir del 19 de gener, una pretemporada que passarà per Veneçuela i l’Aràbia Saudita, on s’enfrontaran amb l’Al-Nassr de Cristiano Ronaldo. La lliga estatal, la MLS, començarà el 21 de febrer i rebran el Real Salt Lake. Tots els matxs es podran seguir per la MLS Season Pas d’Apple TV. Segurament no és la lliga més potent del món, ni del continent americà, però Beckham ja té el que volia, estrelles.

RETROBATS

Suárez tornarà a compartir equip amb Messi, Alba i Busquets, com al Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)