Premier

Nova ensopegada de l’Arsenal, que perd l’ocasió d’acabar l’any líder

La Premier no s’atura ni el darrer dia de l’any i aquesta tarda s’han disputat dos partits més. En el derbi londinenc ha saltat la sorpresa en forma de derrota de l’Arsenal en la visita a Craven Cottage contra el Fulham (2-1). Aquesta ensopegada, impedeix a l’equip de Mikel Arteta acabar el 2023 com a líder de la taula de manera provisional després de sumar un sol punt dels darrers nou en joc. I és que, tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Bukayo Saka, el Fulham ha remuntat amb dues dianes de Raúl Jiménez, a plaer al segon pal, i De Cordova-Reid, després d’un mal refús defensiu. Els locals han estavellat una pilota al travesser a través d’un llançament de falta d’Andreas Pereira, en un final en el qual l’Arsenal ha pressionat i ho ha intentat tot sense encert ni precisió.

En l’altre matx del dia, el Bournemouth d’Andoni Iraola no ha pogut fer res per evitar la derrota al camp del Tottenham 3-1. Les dianes de Pape Sarr, Son Heung-Min i Richarlisón han sentenciat un matx igualat en línies generals i Alex Scott ha establert el 3-1 definitiu.

Els londinencs es consoliden en la cinquena posició amb 39 punts a només tres del Liverpool, que comparteix el lideratge amb l’Aston Villa, això sí, els de Klopp amb un partit menys que disputaran el primer dia de l’any contra el Newcastle (21h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)