Territorial

La FCF denuncia un robatori a la seu central del carrer Sicília

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic que la nit del 31 de desembre va patir un robatori a la seu central del carrer Sicília. Un grup de delinqüents, que coneixien les instal·lacions, van causar destrosses que han impedit que es pugui donar servei presencial fins a dia d’avui.

La FCF informa que els lladres van regirar calaixos i armaris de l’àrea de presidència, direcció general i departament de comptabilitat, un fet que mostra que coneixien qui treballa en cada secció en la que es va sostraure informació. Els lladres no es van emportar televisions, ni ordinadors ni trofeus però si la caixa forta i la documentació relativa al Cas Soule, que estava recopilant el director general després que l’Audiència Nacional en demanés informació complementària.

Tot i el robatori, la FCF informa que aquesta informació es podrà entregar al jutge instructor ja que se’n tenia una còpia de cada un d’ells. El cas està en mans dels Mossos d’Esquadra que continuen investigant per esclarir el robatori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)