1a divisió FEF

El Barça Atlètic també ensopega contra l’Arenteiro (0-2)

El Barça Atlètic torna a tancar la jornada amb els mateixos punts que l’anterior. En un partit marcat per la pluja i el mal estat del camp, els de Rafa Márquez no han sabut trobar l’efectivitat contra l’Arenteiro, i encadenen el segon partit consecutiu sense guanyar, i el cinquè sense puntuar.

La primera part, tot i la desavantatge final dels blaugranes, ha estat igualada. En un inici els locals han fet treballar de valent a Marc Vidal sota pals que ha estat providencial per evitar que la primera mitja hora de partit els gallecs s’avancessin. A partir del 33’, els culers han començat a apropar-se a la porteria defensada per Diego García. Ho ha provat Pau Víctor, Aleix Garrido i Moha, però la pilota no volia entrar o el porter gallec no ho permetia. Al minut 40’ ha arribat el gol dels locals. Luis Chacón, amb un fort xut des de fora l’àrea l’ha enviat directe a l’escaire, obrint el marcador. I perdent per la mínima, han marxat al vestidor els culers.

Amb el ritme i les ganes que no els ha tret la pluja, el Barça ha sortit a remuntar el partit en el segon temps. I al 49’ ha estat a punt de fer-ho efectiu amb un xut de Cuéllar que marxa fregant el pal. Els blaugranes han rondat l’àrea i han tingut la possessió, però no l’efectivitat. L’Arenteiro, per davant i demostrant que jugaven a casa, tot i no ser superiors als de Rafa Márquez han sabut aguantar. I al 75’, ho han acabat d’adobar sentenciant el partit amb una diana de Alex Cardero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)