1a divisió FEF

El Nàstic tomba el líder (0-1)

Un gol de Pablo Fernández dona la victòria al Nàstic al camp del filial del Celta en l’últim partit de la primera volta

El Nàstic de Tarragona ha guanyat el filial del Celta (0-1), líder de la categoria, i s’apropa a la primera plaça de la classificació en el darrer partit de la primera volta. Un solitari gol de Pablo Fernández a l’inici de la segona meitat ha donat un triomf d’or als grana, que han sabut patir fins al final per mantenir el resultat.

Màxima igualtat des del primer minut. Primer contra quart classificat al Municipal de Barreiro, i ambdós conjunts han sortit a buscar la pilota, sense bogeries i amb la màxima de no cometre errades. Amb el pas dels minuts, el Nàstic ha anat cedint metres i possessió a un Celta Fortuna que no trobava forats en el sòlid entramat dels grana. L’única opció de gol del primer temps ha estat pel conjunt gallec, però Varo ha intervingut sense problemes.

A l’inici de la segona meitat el Nàstic ha trobat el gol. Marc Fernández ha robat una pilota a camp contrari, ha transitat i li ha posat la pilota perfecta a Pablo perquè, amb la cama dolenta, definís a la perfecció. Ha trobat or el conjunt de Dani Vidal i no ho ha desaprofitat. Ha tocat patir i remar davant un Celta insistent, però ben contrarestat.

Ha tingut algunes opcions per empatar l’equip local, però no especialment clares. I quan ha aconseguit xutar a porteria ha aparegut Varo, amb dues parades sensacionals en la recta final del xoc que han servit per segellar una nova porteria a zero, l’onzena en dinou jornades. El Nàstic està de dolç, són quatre victòries consecutives, cinc en els últims sis partits, i el calendari li presenta ara dues jornades consecutives a casa, on encara no ha perdut. Tot és positiu a Tarragona.