1a divisió FEF

El Sabadell creu i s’imposa en el derbi al Cornellà (0-1)

Els arlequinats guanyen gràcies a un gol d’un dels nous fitxatges, Abde Damar, i queden a quatre punts de la permanència

El Sabadell s’ha imposat al Cornellà (0-1) a Palamós i s’ha endut el derbi català gràcies a un gol d’Abde Damar, futbolista arribat de l’Eivissa en aquest mercat i que debutava aquest diumenge. Els sabadellencs tanquen la primera volta fent créixer les opcions de permanència mentre que el Cornellà haurà de seguir remant per no acostar-se a la zona vermella.

Després d’uns primers minuts de tempteig i poca continuïtat, el Sabadell ha estat millor que un Cornellà competitiu. Els arlequinats han estat més fins per trobar àrea contrària, i Vladys ha tingut la primera amb un bon xut exterior. Sobre la mitja hora, un espectacular llançament de falta de Marc Domènech s’ha estampat a la creueta.

Empat al descans a Palamós. I a la represa, en una acció d’estratègia, Marc Tenas ha tingut la primera ocasió de gol pels locals, sense encert. Han estat els vallesans qui l’han trobat. Una bona deixada de Vladys se l’ha endut una de les noves incorporacions del Sabadell, Abde Damar, per marcar un golàs amb una brillant definició després d’esquivar a Yari.

Ha tingut l’empat en l’acció immediatament posterior el Cornellà. Clau Mendes ha perdonat un mà a mà amb el porter enviant el seu xut als núvols, deixant clares mostres de lamentació després de la definició. També ha perdonat el Sabadell el segon a quinze minuts del final. Yari ha deixat una aturada escandalosa en un intent d’Amelibia. I en el darrer minut Moyano ha vist com la seva jugada acabava estavellant-se al pal.

El Sabadell suma una victòria fonamental per creure en les opcions de permanència. Sis punts consecutius que deixen als d’Óscar Cano a tan sols quatre dels equips que marquen la salvació, el Tarazona i el mateix Cornellà, que no acaba de trobar regularitat.