3a divisió FEF

Tornada al fortí

3a divisió FEF. Els homes de Pedro Dólera reben aquesta tarda (16:30h) al Vilafranca en el primer partit de l’any a la Garrotxa

L’Olot juga aquesta tarda el seu primer partit com a locals del 2024. Els garrotxins confien en la tornada al fortí per retrobar-se amb la victòria, que encara no han pogut celebrar després de dos empats consecutius en les últimes dues jornades.

El Vilafranca arriba al fortí olotí fregant la zona de descens. Amb 15 punts acumulats, els de Santi Triguero són els actuals 15ns i només han guanyat un partit a domicili. I el cap de setmana anterior van aconseguir rascar un punt contra el Mollerussa, rival directe en la classificació.

El tècnic garrotxí confessa que afronten el partit havent fet autocrítica i pensant en revertir la dinàmica. “Arribem amb un punt d’emprenyament després de desaprofitat una oportunitat molt bona.” I Dólera ja ha estudiat la recepta per tancar la setzena jornada contents. “En general, hem de fer un pas endavant en l’eficàcia, i voler més, estem aquí per millorar-nos i això és el que exigim”.

Aquesta tarda els olotins tenen l’oportunitat de retallar distàncies respecte a l’Hospitalet, l’actual líder, jugant a la seva zona de confort, a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)