Més futbol

Guardiola, el millor entrenador

Pep Guardiola ha estat guardonat amb el The Best, al millor entrenador de futbol masculí. El tècnic del Manchester City, guanyador del triplet el curs passat.“Comparteixo aquest premi amb Spalletti i Inzaghi. Luciano, has fet una gran temporada amb el Nàpols. Simone, jo només sé que difícil que va ser guanyar-te la final. També comparteixo el premi amb els propietaris del City. També amb Ferran Soriano i Txiqui, que van confiar en mi per a aquest projecte”, ha assegurat el de Santpedor al recollir el premi en la gala duta a terme avui a Londres.

“També dono les gràcies als nostres jugadors pel que han fet per aquest club durant els vuit anys que portem en aquest club. No saben què és despertar-te i poder viure amb ells. Ha estat un plaer increïble”, ha continuat. “També gràcies al meu pare, que és aquí amb 92 anys. Als meus germans, la meva dona i els meus fills. Tot això no seria possible sense el seu suport”, ha manifestat el tècnic que s’ha referit al Barça. “El Barça és el club del meu cor. Tot el que sóc és gràcies al Barça. No seria possible estar aquí sense el que em van inculcar a La Masia”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)