1a divisió FEF

Victòria del Barça Atlètic a domicili contra el Fuenlabrada (1-2)

El filial blaugrana s’ha endut la victòria a Fuenlabrada. Un gol d’Unai a la primera part i un segon al 55’ de Galindo, en pròpia porta, els han permès sumar la segona victòria consecutiva.

El partit a Fuenlabrada ha començat de cara pels blaugranes. Tot i que els locals han estat els primers d’espantar amb un xut alt de Fernando Ruiz, els culers només han necessitat un minut més per dir la seva. Al minut 9’ Percan ha tingut la primera. Aleix Garrido ha recuperat prop de l’àrea rival i s’ha encarregat de deixar-la al punt de penal perquè Percan ho finalitzés, però, sota pals, Belman ha desviat la pilota a córner. I arribats a la mitja hora de partit, Unai Hernández ha obert la llauna aprofitant un refús dins l’àrea petita. Abans de marxar els vestidors el filial culer n’ha tingut una altra, aquest cop de Darvich, però ha marxat fregant el pal. I el primer temps ha acabat amb el 0-1 al marcador.

Si la primera part havia començat prou bé pels de Rafa Márquez, la segona encara ha anat millor. Als deu minuts de joc, amb una bona jugada col·lectiva, han marcat el segon. Cuéllar ha estat l’encarregat de rematar-ho i el xut ha rebotat amb la defensa madrilenya que ha validat el gol. Els locals, però, han retallat distàncies al 67’ aprofitant un córner que Manu Lama ha fet entrar amb el cap. Els dos conjunts ho han tornat a provar un parell de vegades als últims minuts, però cap d’elles han estat efectives. El Barça Atlètic s’ha endut la segona victòria consecutiva que els situa provisionalment en 5a posició, en zona de play-off.