1a divisió FEF

El Nàstic s’ha de conformar amb l’empat davant el filial d’Osasuna (1-1)

Els tarragonins han buscat el triomf que els hagués posat líders, però no han pogut tombar un competitiu filial navarrès

El Nàstic s’ha d’acabar conformant amb l’empat davant Osasuna Promesas al Nou Estadi (1-1). Els tarragonins s’han avançat amb un golàs d’Andy, però han vist com els navarresos empataven a la segona meitat. Ha buscat la victòria l’equip local, però no ha trobat el camí tot i ser millor que el rival. L’equip ha deixat escapar l’oportunitat d’assaltar el lideratge i no aconsegueix guanyar després de cinc jornades seguides fent-ho.

Duel igualat i tancat als primers compassos. Molt joc directe i poca continuïtat. A poc a poc els locals han guanyat tranquil·litat per començar a filar les primeres jugades d’atac, malgrat que sense generar situacions clares de perill. La primera ha estat per Marc Fernández en un remat de cap que ha sortit excessivament creuat. La llauna s’ha obert a la recta final del primer temps i, una setmana més, ha estat a pilota aturada. Andy Escudero ha enviat a l’escaire una falta lateral per fer esclatar els 8.000 aficionats expectants a les graderies del Nou Estadi. Marc ha tingut el segon en la jugada posterior, però el seu gran xut l’ha escopit el pal.

Inici del segon temps amb domini i presència ofensiva del Nàstic. Però el filial navarrès no necessita gaire per generar perill, i en una acció ràpida i aïllada Eneko Aguilar ha enviat al fons de la xarxa una bona centrada de Yoldi per igualar el duel. Cop dur pels de Dani Vidal que tenien el partit controlat. Han intentat reaccionar els locals, però els de Sant Castillejo s’han mostrat molt solidaris per evitar que els grana puguessin acostar-se amb perill a la seva porteria. De fet, la més clara l’han tingut els visitants en la darrera jugada del partit.

El Nàstic suma un punt que deixa un regust molt amarg. Trenca la dinàmica de cinc victòries consecutives dels de Tarragona i evita que l’equip es col·loqui líder del grup. Tot i això, es manté com a segon i a un sol punt de la Ponferradina, que encapçala la taula. El filial d’Osasuna continua sent un dels rivals que els grana encara no han guanyat en aquesta categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)