1a divisió FEF

El Cornellà cau golejat a Salamanca (3-0)

Els de Gonzalo Riutort encadenen la quarta derrota consecutiva i queden a tocar d’una zona de descens que marca el Sabadell, amb els mateixos punts

El Cornellà perd al camp d’Unionistas de Salamanca per 3 gols a 0 i suma la quarta derrota consecutiva en un dels pitjors moments de la temporada del conjunt verd. L’equip s’acosta perillosament a la zona de descens. De fet, suma els mateixos punts que l’equip que la marca, que és el Sabadell.

El Reina Sofía és un dels estadis més complicats del grup. No és gens fàcil superar als de Salamanca al seu feu. Des de l’inici ha quedat clar que la pilota aturada podria jugar un paper clau. Mendes ha tingut la primera oportunitat després d’una falta lateral, però el seu remat ha sortit per sobre el travesser. En cinc minuts l’Unionistas ha deixat el partit gairebé sentenciat. Al minut 10 ha arribat el primer dels locals. Córner tret en curt, i en una pilota morta a l’àrea petita Javi Villar no ha perdonat. En un nou servei de cantonada ha vingut el segon. Gol olímpic de Nespral amb una execució espectacular.

Tocava remar. I molt. Massa, de fet. De nou Clau Mendes, en una acció individual plena de potència, ha pogut retallar diferències abans del descans, però ha aparegut Cacharrón per intervenir. Han aparegut algunes opcions aïllades per ambdós conjunts al segon temps, però el partit ha anat morint sense opcions pels catalans. Al tram final, un ex com Alfred Planas, ha marcat un dels gols de la jornada amb un xut enroscat des de la frontal de l’àrea que ha entrat per l’escaire.

Situació més que delicada per un Cornellà que necessita trencar la mala dinàmica amb urgència per evitar caure a la zona vermella. El pròxim repte serà la visita del filial del Celta a Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)