Més futbol

ESPORTS

Luis ‘Matador’ Tejada, la llegenda del gol al Panamà

El davanter, màxim golejador de la selecció del seu país, va morir d’un atac de cor

Panamà està de dol. Un dels seus millors futbolistes i esportistes de tots els temps, Luis Matador Tejada, va morir diumenge als 41 anys d’un atac de cor mentre jugava un partit de veterans al seu país. El torneig d’Apertura d’aquest any ja es dedicarà al màxim golejador de la història de la selecció centreamericana i aquest divendres s’ha decretat un dia de dol nacional. S’ha organitzat un homenatge al llegendari davanter en què tothom qui ho vulgui podrà acomiadar-se del jugador als carrers de la capital abans que es faci una cerimònia de comiat a l’estadi Roberto Durán.

Tejada va acabar la seva trajectòria a la selecció de Panamà com a màxim golejador històric al costat de Blas Pérez amb 43 gols en 108 partits i se’l considera un davanter a l’alçada del recordat Rommel Fernández, el talentós golejador que va morir amb només 27 anys en un accident a Albacete. Es va retirar de la selecció el 2019 en un partit contra el País Basc precisament en l’estadi Rommel Fernández de Ciutat del Panamà.

Va jugar amb la seva selecció el mundial de Rússia el 2018, l’únic que ha jugat el modest equip. També va jugar quatre edicions de la Coopa d’Or, competició de seleccions nord-americanes i de l’Amèrica Central i la copa Amèrica del centenari als EUA.

Després de debutar com a professional al seu país va jugar en equips de Colòmbia, els Emirats Àrabs, els Estats Units, Perú i Mèxic abans de tornar al seu país, on va guanyar dos tornejos Clausura i un d’Apertura. .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)