1a divisió FEF

Empat insuficient pel Barça Atlètic al Johan Cruyff (1-1)

Els de Rafa Márquez tenien l’oportunitat d’accedir a play-off davant un rival de la zona baixa, però els han igualat el partit a la recta final

El Barça Atlètic ha empatat (1-1) davant la SD Logroñés al Johan Cruyff encaixant un gol en els darrers instants. El pitxixi, Pau Víctor, ha avançat als locals a la primera meitat, però Escobar ha igualat a la recta final per evitar que els blaugranes sumessin la tercera victòria consecutiva i entressin a play-off.

Ha iniciat de meravella el partit el conjunt de Rafa Márquez. Molt superior a un Logroñés a l’expectativa i resistint a prop de la seva àrea. La primera ocasió clara ha arribat després d’una bona passada a l’espai d’Mbacke per Pau Víctor, que ha superat la sortida del porter Iru i, sense angle, ha vist com el seu xut s’ha passejat a centímetres de la línia de gol sense entrar. Però pocs minuts ha tardat a marcar el seu dotzè gol el màxim golejador de l’equip. Un xut de Bernal l’ha recollit Pau Víctor a l’interior de l’àrea per posar-la al fons de la xarxa.

Partit totalment controlat pel filial blaugrana fins a arribar a la recta final de la primera meitat. L’equip ha abaixat la guàrdia i ha vist com els de Logronyo s’han acostat amb perill, obligant Marc Vidal a fer una gran intervenció abans del descans.

Després del pas per vestidors ha debutat Naïm, l’únic fitxatge del Barça Atlètic que ha arribat cedit del Leganés. Ha tornat el control absolut dels locals, que han buscat la sentència amb diversos xuts des de la frontal i havent de controlar algunes transicions del Logroñés. En una d’aquestes, Escobar ha fregat l’empat, però Marc Vidal ha aparegut en fins a dues ocasions consecutives.

No ha pogut tancar el partit el conjunt blaugrana i ho ha acabat pagant. A pocs minuts del final, una bona acció de Schmerbock per la banda dreta ha acabat amb una brillant finalització d’Escobar per deixar el duel en taules i esgarrapar-li un punt de molt valor al filial del Barça. Els de la capital catalana deixen passar l’oportunitat de tornar a entrar en zona de play-off.