1a divisió FEF

El Sabadell empata davant un rival directe de la zona baixa (1-1)

Els arlequinats s’han avançat, però el Rayo Majadahonda ha igualat el xoc a la recta final

El Sabadell ha empatat (1-1) a casa davant el Rayo Majadahonda i deixa passar l’oportunitat de sortir de la zona de descens i allunyar-se, a la vegada, d’un rival directe. Els arlequinats s’han avançat i han pogut guanyar el partit, però també han vist com han estat a prop de poder perdre. Segon empat consecutiu i cinquena jornada seguida sense perdre.

Ha arrencat bé el conjunt local, que en els primers minuts ha vist molt a prop el primer gol, primer Moyano i després Vladys. Moyano també ho ha intentat. Però els madrilenys han anat creixent, i un ex del Sabadell, Sergi García, ha estampat la pilota al pal d’Ortolà. Ha contestat Abde amb una ocasió que ha salvat el porter rival, qui no ha pogut fer res en el xut del marroquí just abans del descans. Golàs, el tercer en quatre partits, d’un fitxatge espectacular en aquest mercat d’hivern.

Ha pogut sentenciar el Sabadell, però no ho ha fet i ho ha pagat. El Majadahonda ha estat millor en la recta final, obligant a Ortolà a convertir-se en heroi. Tot i això, després de molt bones aturades, no ha pogut evitar el gol de Rubén Enri a deu minuts del final. Taules en un duel amb molta tensió pel que estava en joc. Segurament l’empat tindrà un sabor insuficient, però els d’Óscar Cano mantenen la línia positiva i es mantenen a un sol punt de sortir del descens.