1a divisió FEF

Victòria de líder del Nàstic davant el filial de la Real (0-2)

Els tarragonins encadenen la tercera victòria consecutiva a domicili i es col·loquen líders provisionalment

El Nàstic de Tarragona guanya al camp de la Real Sociedad B (0-2) i assalta momentàniament la primera plaça del grup. És la tercera victòria consecutiva fora de casa i la cinquena en els darrers sis partits. Sens dubte, un dels millors moments de la temporada pels de Tarragona.

Molt accidentada la primera meitat. Partit competit, molta intensitat i poques ocasions. Tot i això, el Nàstic s’ha vist còmode amb pilota, desactivant als locals, que passen per un moment complicat. Però els de Dani Vidal han rebut un cop important abans de la mitja hora. Varo ha rebut un impacte de la bota d’un rival a la cara i ha hagut d’abandonar el camp. L’ha substituït Parra, però la seguretat dels grana no ha tremolat en cap instant.

La segona meitat ha estat immaculada. Una jugada col·lectiva sublim ha acabat amb una centrada magnífica de Joan Oriol des de l’esquerra que Pablo Fernández ha posat al fons de la xarxa. Dos minuts més tard, la sentència. Passada interior de Godoy i definició espectacular de Jardí.

I a partir d’aquí tranquil·litat i fiabilitat. L’equip gairebé ni pateix, juga i quan ha de defensar mostra total normalitat. Ara mateix, és una garantia. Queda un món, pero a Tarragona somien, amb arguments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)