1a femenina

Victòria al ritme de Pina

Lliga F. Un doblet a pilota aturada de la de Montcada impulsa el Barça

Barça 4 Sporting de Huelva 0

BARÇA:Cata Coll, Torrejón (Bronze, 74’), Martina, Corrales (Salma, 64’), Aitana (Mariona, 74’), Walsh, Vicky López (Dragoni, 62’), Bruna Vilamala (Graham Hansen, 62’), Brugts, Clàudia Pina.SPORTING DE HUELVA:Mersnik, Cienfuegos (Balleste, 88’), Pachu, Ana Carol, Vargas (Romero, 88’), Hmirova, Castelló, Correa, Isina (Gustafsson, 81’), De Filippo (Bokiri, 71’), Ruiz (Miku, 71’).GOLS:1-0 (20’) Clàudia Pina. 2-0 (26’) Clàudia Pina, de penal. 3-0 (76’) Graham Hansen. 4-0 (92’) Esmee Brugts.ÀRBITRA:Elia María Martínez Martínez.T.G.:a Ojeda i Paredes.PÚBLIC:3.898 espectadors al Johan.

El Barça de Giráldez continua sent una màquina fiable i ni tan sols els paranys de l’autocomplaença i l’excés de confiança acaben sent una amenaça real. Ahir va visitar el Johan un Sporting de Huelva que només havia guanyat un partit en tota la temporada i caure en la relaxació era una temptació, però per a aquest Barça no hi ha dies de vacances. Victòria plàcida al ritme de Pina.

El Barça es va imposar per 4-0 en un partit que abans de la mitja hora de joc ja estava decidit. El doblet de Pina en sis minuts, entre el 20’ i el 26’, va aplanar la victòria. Dos gols a pilota aturada. El primer de falta directa i el segon des dels 11 metres. El tercer va ser obra de Carol Graham Hansen, que, després de retallar la portera Mersnik, va sentenciar. Gol important perquè és el gol 400 del Barça al Johan. La neerlandesa Brugts va fer el quart en el temps afegit. Quinzena victòria seguida en la lliga.