Més futbol

La víctima ratifica que Alves la va violar

Declaració a porta tancada, amb la veu distorsionada i la imatge pixelada

La dona que acusa Dani Alves d’haver-la violat en una discoteca ha ratificat la seva versió davant del tribunal que jutja el futbolista, en una declaració de més d’una hora, a porta tancada i entre fortes mesures de protecció.

Tal com informa l’agència EFE, i segons fonts jurídiques, la víctima ha mantingut davant l’Audiència de Barcelona el relat que ha sostingut durant la instrucció de la causa: que Alves la va agredir sexualment, amb violència i una actitud despectiva, després d’apressar-la a entrar amb ell al lavabo del reservat de la discoteca Sutton.

La jove ha declarat durant prop d’hora i quart, al costat de la banqueta de la secció 21a de l’Audiència de Barcelona on s’asseu Alves, però protegida per una mampara per impedir la confrontació visual amb ell i acompanyada d’agents dels Mossos d’Esquadra.

La declaració s’ha fet sense públic, a porta tancada, amb la veu distorsionada i la imatge pixelada, per impedir que es pugui divulgar la seva identitat en cas de una posterior filtració de l’enregistrament del judici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)