3a divisió FEF

Aday, contra el seu passat

3a divisió FEF. L’actual entrenador de l’Escala rep la visita dissabte a les 17 h del Girona B, el filial del club que tant estima i amb el qual ha jugat 199 partits oficials en el futbol professional

En un dels partits avançats de la vintena jornada del campionat a tercera, concretament el duel gironí que disputaran l’Escala i el Girona B (dissabte a les 17h), es viurà un fet curiós i a la vegada especial. Aday Benítez, actual entrenador de l’Escala i un dels jugadors més importants que ha tingut el Girona en els seus 93 anys d’història, s’enfrontarà al segon equip del club que estima, amb el qual lluita cos a cos per evitar el descens a la lliga Elit. El de Sentmenat és el setè futbolista que més partits ha disputat a LaLiga com a blanc-i-vermell, amb 199 enfrontaments.

El Girona B va entrar en descens la passada jornada després de perdre per la mínima 1-0 contra el Vilassar i firmar una sèrie d’una victòria i quatre derrotes en les darreres cinc jornades, una tendència negativa i contrària per la que està passant l’Escala, que enllaça precisament cinc jornades sense perdre, amb dues victòries i tres empats, tot i jugar amb equips de l’entitat de l’Olot, el líder (2-2), el Prat (1-1) i el Reus (2-1).

La batalla està servida i de ben segur que Aday Benítez tancarà una mica els ulls durant 90 minuts per no veure l’escut que porta al pit l’adversari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)