3a divisió FEF

L’Olot és més líder (0-1)

Els de Pedro Dólera s’imposen davant la FE Grama amb un gol de Barnils, encadenen el cinquè triomf i es distancien momentàniament sis punts respecte de l’Hospitalet, segon classificat del grup 5 de tercera FEF

La UE Olot és més líder després d’imposar-se a la FE Grama per la mínima a Can Peixauet amb un gol de Roger Barnils en un córner a la segona meitat i agafa una distància momentània de sis punts respecte de l’Hospitalet, el segon classificat, que aquesta tarda juga al camp del Badalona (17:30h).

Totes les ocasions clares de la primera meitat han caigut pel bàndol visitant, amb un Maynau molt participatiu que ho ha provat diverses vegades, tant al contracop com finalitzant jugades dins l’àrea. La més clara, però, ha estat de Marc Mas, amb un potent xut llunyà que ha impactat en el travesser (9’). El davanter silenc també ha estat a prop d’obrir la llauna abans del descans en rematar amb el cap una acció a pilota aturada executada per Pedro del Campo que s’ha perdut per damunt de la porteria (41’).

A la represa, els olotins han tornat a tenir opcions d’avançar-se amb un xut de Barnils des de ben lluny (46’) i una rematada d’Urri dins l’àrea que el porter Sergio ha aturat en una mostra de bons reflexos (63’).

Després de tenir-les de tots colors, la insistència dels de Pedro Dólera ha estat premiada en una jugada d’estratègia. Maynau ha servit un servei de cantonada que Barnils, lliure de marca al punt de penal, ha rematat de cap i la pilota ha entrat per l’escaire (0-1, 71’).

En el tram final, amb la Grama bolcada a camp contrari, Mourin ha aparegut providencialment per evitar el gol de Peris, que a punt ha estat d’empatar amb un xut a boca de canó (90’).

El resultat de l’Olot, l’únic equip del grup 5 de tercera FEF que encara no coneix la derrota fora de casa (7 triomfs i 4 empats), permet refermar la condició de millor visitant, encadenar la cinquena victòria i la desena jornada sense perdre, en una ratxa amb què els garrotxins han sumat 26 dels últims 30 punts en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)