Més futbol

Més de 400 equips i 8.000 jugadors inscrits, un nou rècord per al MICFootball

A poc més d’un mes vista per a l’inici d’una nova edició, la 22a, del torneig internacional de futbol base MICFootball, els organitzadors han anunciat que l’esdeveniment assoleix enguany un nou rècord superant els 400 equips inscrits (412), i de jugadors, 8.000, fet que comportarà que es disputin a les comarques gironines entre el 27 i el 31 de març 1.012 partits de futbol entre les nou categories diferents que hi ha en el torneig, des de l’U12 a la F19.

Entre els equips confirmats per l’edició del 2024 hi ha els representants més clàssics del futbol estatal a primera i segona com el Barça, el Madrid, l’Atlético, la Real, l’Athletic, el Girona, el València, l’Espanyol, entre d’altres, i també diversos equips de renom a nivell internacional com el Liverpool, el City, el Manchester United, el Porto, el Milan i un llarg etcètera que representaran gairebé una quarantena de països dels cinc continents: “Hem superat totes les previsions i en 22 anys d’història del torneig passarem per primera vegada dels 400 inscrits. És una xifra impressionant. L’equip de gestió ha fet una gran feina durant tots aquests mesos. Tenim representats gairebé a 40 països, alguns clubs són nous i el percentatge de conjunts que repeteixen és molt alt. Al mes de setembre havíem rebut un allau d’inscripcions però llavors no sabíem si serien o no reals. Ara podem confirmar que sí, pel que estem molt satisfets”, comenta Maite Colomer, la directora del MICFootball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)