Champions

Feina feta

Champions. El City no falla i sentencia l’eliminatòria

Copenhaguen 1 Manchester City 3

COPENHAGUEN:Grabara; Diks, Vavro, Mckenna, Jelert; Diogo Gonçalves (Hojlund, 70’), Falk, Mattsson (Larsson, 81’); Elyounoussi, Claesson (Cornelius, 55’) i Achouri (Sorensen, 81’).MANCHESTER CITY:Ederson, Walker, Stones, Dias, Ake, Rodrigo, De Bruyne, Bernardo Silva (Matheus Nunes, 78’), Foden, Grealish (Doku, 21’); i Haaland.GOLS:0-1 (10’) De Bruyne. 1-1 (34’) Mattsson. 1-2 (45’) Bernardo Silva. 1-3 (92’) Foden.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (espanyol).T.G.:als locals Diks i Falk.T.V.:cap

El campió d’Europa no va donar lloc a la sorpresa. El Manchester City va imposar-se amb claredat (1-3) al Copenhaguen i deixa sentenciada la tornada a Anglaterra. Els de Pep Guardiola, doncs, tenen un peu i mig en els quarts de final, després d’un matx en què van dominar, però en què van veure’s empatant en el primer temps després que Ederson fallés en la sortida de pilota i Mattsson (34’) ho aprofités. Abans havia marcat De Bruyne (10’) i just abans del descans ho va fer Bernardo Silva (45’). No va ser, però, fins al final del partit que els citizens van fer justícia al que havien ofert, via Foden (93’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)