Champions

Massa PSG i massa Mbappé per a la Real

Champions. El conjunt entrenat per Luis Enrique palesa la superioritat –més en l’aspecte individual que en el col·lectiu– que té respecte de la Real Sociedad i encarrila l’eliminatòria

PSG 2 Real Sociedad 0

PARÍS SAINT-GERMAIN:Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Danilo 8Lucas Hernández, 72’), Beraldo; Zaïre-Emery, Fabián, Vitinha; Dembélé (Kolo Muani, 83’), Mbappé i Barcola (Asensio, 72’).REAL SOCIEDAD:Remiro; Traoré, Zubeldia, Le Normand (Pacheco, 79’), Javi Galán (Aramburu, 88’); Brais Méndez (Turrientes, 79’), Zubimendi, Mikel Merino, Barrenetxea (Zakharyan, 66’); Take Kubo i André Silva (Sadiq, 79’).GOLS:1-0 (58’) Mbappé. 2-0 (70’) Barcola.ÀRBITRE:Marco Guida (italià)T.G.:als visitants Traoré i Le Normand.T.V.:cap.

Sense fer cap exhibició futbolística, ni de bon tros, el PSG va palesar ahir al Parc dels Prínceps, en l’anada dels vuitens de final, que és un equip molt més potent que la Real Sociedad. Liderats per Kylian Mbappé, autor d’una diana i posant de manifest amb cada pilota que tocava com de verinós és, els parisencs van imposar-se (2-0) i van encarrilar l’accés a l’eliminatòria següent.

I això que el grup txuri-urdin li ho va posar difícil amb una molt bona primera meitat. El conjunt, ben dirigit per Imanol Alguacil, va manar per moments, va dificultar a l’equip francès la sortida de pilota i no va deixar-lo córrer i, fins i tot, va estar a punt d’avançar-se amb una gardela de Mikel Merino que va estavellar-se al travesser. La Real va demostrar que és un equipàs de futbol, però el PSG, segurament no tan fet en l’aspecte col·lectiu, té jugadors de molt de nivell, més diferencials, entre ells, sobretot, Mbappé.

L’astre francès, actuant a la punta de llança i escortat per dues bales com Dembélé –molt desafinat– i Barcola, va causar estralls quan va trobar espais al davant després del descans, i va monopolitzar l’equip que entrena Luis Enrique. Mbbapé, doncs, va fer el primer gol (58’), a la sortida d’un córner, gairebé repeteix amb un xut al travesser i va ser un maldecap constant per als guipuscoans, que van sucumbir en la recta final del partit amb el segon (70’), de Barcola, que va marcar en una bona jugada individual.

Copenhaguen-Man. City
Anada: 1-3 Tornada: 6/3 (21 h)
Leipzig-Real Madrid
Anada: 0-1 Tornada: 6/3 (21 h)
PSG-Real Sociedad
Anada: 2-0 Tornada: 5/3 (21 h)
Lazio-Bayern
Anada: 1-0 Tornada: 5/3 (21 h)
Inter-Atlético
Anada: 20/2, 21 h Tornada: 13/3 (21 h)
PSV-Dortmund
Anada: 20/2, 21 h Tornada: 13/3 (21 h)
Porto-Arsenal
Anada: 21/2, 21 h Tornada: 12/3 (21 h)
Nàpols-Barça
Anada: 21/2, 21 h Tornada: 12/3 (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)