Champions

Com sempre

Champions. El Real Madrid s’imposa al Leipzig en un partit que guanya sense fer mèrits i en què el salva Lunin, una genialitat de Brahim i un controvertit gol anul·lat als alemanys

Leipzig 0 Real Madrid 1

LEIPZIG:Gulácsi; Simakan, Klostermann, Orbán, Raum; Henrichs (Haidara, 75’), Dani Olmo (Elmas, 76’), Schlager (Kampl, 90’), Xavi Simons; Openda (Poulsen, 75’) i Sesko.REAL MADRID:Lunin; Carvajal, Tchouameni, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Brahim Díaz (Lucas Vázquez, 84’); Rodrygo (Joselu, 84’) i Vinícius.GOLS:0-1 (48’) Brahim Díaz.ÀRBITRE:Irfan Pejto (bosnià)T.G.:als locals Simakan, Sesko i Poulsen; i als visitants Carvajal i Vinícius.T.V.:cap.

La clàssica del Real Madrid en la Champions League. La de sempre, va protagonitzar ahir l’equip dirigit per Carlo Ancelotti, que va marxar del feu del Leipzig amb un avantatge (0-1) per a la tornada al Santiago Bernabéu que ni de bon tros va merèixer. El va salvar el porter Lunin, que va fer diverses aturades fenomenals; una genialitat de Brahim Díaz, que va marcar un golàs (48’), i, també, una controvertida decisió arbitral, només començar el partit, que aixecarà polseguera.

Havien passat dos minuts quan el davanter local Sesko va marcar de cap, després del refús d’un córner, però el linier, inicialment, i el VAR, després, li van invalidar el gol per un fora de joc posicional de Henrichs en la jugada. D’acord amb els àrbitres, Henrichs interfereix en l’acció i molesta Lunin, però aquesta interpretació està molt agafada amb pinces perquè realment el jugador del Leipzig no impedeix al porter del Madrid fer res. Una diana anul·lada molt polèmica. Malgrat tot, no es va alterar el pla de l’equip entrenat per Marco Rose, que va superar àmpliament el conjunt blanc, incapaç de traslladar-se a camp rival en el primer temps. Sesko va provar Lunin, en clares oportunitats, però el sentinella ucraïnès va respondre. No va ser fins després del descans que el Madrid va colpejar via Brahim, que va desfer-se de tres rivals i va clavar la pilota a l’escaire, per fer una diana definitiva. Fins al final, el Leipzig va collar, Lunin va continuar aturant i el Madrid, que va intentar obrir una mica més l’escletxa en algun contraatac, va guanyar.

Copenhaguen-Man. City
Anada: 1-3 Tornada: 6/3 (21 h)
Leipzig-Real Madrid
Anada: 0-1 Tornada: 6/3 (21 h)
PSG-Real Sociedad
Anada: avui, 21 h Tornada: 5/3 (21 h)
Lazio-Bayern
Anada: avui, 21 h Tornada: 5/3 (21 h)
Inter-Atlético
Anada: 20/2, 21 h Tornada: 13/3 (21 h)
PSV-Dortmund
Anada: 20/2, 21 h Tornada: 13/3 (21 h)
Porto-Arsenal
Anada: 21/2, 21 h Tornada: 12/3 (21 h)
Nàpols-Barça
Anada: 21/2i, 21 h Tornada: 12/3 (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)