1a divisió

El Madrid es deixa dos punts a Vallecas (1-1)

Ensopegada del Madrid. L’equip de Carlo Ancelotti s’ha deixat dos punts en la seva visita a Vallecas, on ja va perdre la temporada passada. El Rayo Vallecano, gràcies a un penal, ha pogut igualar el gol inicial de Joselu i ha resistit davant el líder. Amb aquest resultat, el Madrid treu ara vuit punts al Barça i sis al Girona, que juga demà.

El partit ha començat de la millor manera per al conjunt blanc. I és que quan tan sols s’havien disputat tres minuts, Joselu ha definit una transició ràpida i ha superat Dimitrievski. L’acció ha estat anul·lada per fora de joc, però el VAR ha revisat l’acció i ha comprovat que el davanter madridista estava habilitat. El gol ha pujat al marcador (3’), però això no ha fet créixer el Madrid. Al contrari, el Rayo, que avui estrenava entrenador, ha fet un pas endavant i s’ha trobat amb el gol de l’empat. Un xut de Trejo dins l’àrea ha impactat a la mà de Camavinga. L’àrbitre, inicialment, no ha assenyalat res, però ha estat avisat des del VAR. Muñiz Ruiz ha revisat la jugada i ha xiulat penal. RDT no ha fallat des dels onze metres i ha empatat el duel (27’). Abans del descans, Valverde ha xutat al pal (35’) i Álvaro García ha topat amb Lunin (43’).

En la represa, el duel s’ha mantingut força igualat i sense ocasions clares. A mesura que han anat passant els minuts, però, i amb l’entrada de Toni Kroos, el Madrid ha tingut més la pilota. Precisament, l’alemany ha fregat l’1-2 en un llançament de falta que Dimitrievski ha enviat a córner (80’). El Madrid ha acabat amb deu per l’expulsió de Carvajal, que ha vist dues targetes grogues.