L’Escala es desfà al camp del Vilassar (6-2)

L’Escala vivia el seu millor moment de la temporada després d’encadenar sis jornades sense perdre en les que havia sumat 12 punts de 18 possibles, però aquesta tarda ha viscut un dels pitjors dies de la temporada i, sense cap mena de dubte, el pitjor des de l’arribada a la banqueta d’Aday –expulsat en els últims minuts de la primera part amb empat al marcador–, i és que els altempordanesos han perdut 6-2 al camp del Vilassar, l’equip revelació de la temporada.

Els escalencs no han començat malament el partit. Al contrari, i és que després d’un primer avís de Xavi Aparicio, en el minut 13 Èric Pimentel ha marcat el 0-1. Durant tota la primera part els d’Aday han estat sòlids al darrere, però just abans del descans el partit ha canviat completament. En el 44’ Adri ha aprofitat la primera ocasió clara del Vilassar per marcar l’1-1 i un minut després, en una falta que ha protestat Aday i ha acabat expulsat, Monterde ha marcat un golàs per fer el 2-1 (45’).

El cop ha estat molt dur per a l’Escala, que ha vist com en la segona part el Vilassar ha estat superior i, sobretot, molt efectiu de cara a porteria. Reche ha marcat el 3-1 (55’), Aleix el 4-1 (73’) i Casals el 5-1 (77’), deixant l’Escala amb un pam de nas. Els empordanesos, però, han tingut temps per marcar el 5-2 amb una diana de Xavi Aparicio (85’), però també de rebre el 6-2 definitiu de Junior en el minut 89.