1a divisió FEF

Pau Resta dona els tres punts al Sabadell (1-0)

Un gol de córner del central gironí en el tram final permet al conjunt arlequinat encadenar el seu segon triomf davant el Real Unión i mantenir-se fora del descens

El CE Sabadell torna a guanyar a la Nova Creu Alta en imposar-se al Real Unión (1-0) amb un gol de Pau Resta en un servei de cantonada a poc més de deu minuts pel final i encadena el segon triomf consecutiu.

Tot i no poder estrenar el marcador, el conjunt arlequinat ha tingut les ocasions més destacades dels primers 45 minuts. Vladys ha rematat desviat amb el cap una centrada d’Herrero des de banda esquerra (11’), però la més clara l’ha tingut Abde, que ha enviat a la fusta amb un potent xut una pilota que havia quedat morta a la frontal de l’àrea després d’un refús de la defensa visitant (32’). Els guipuscoans només han pogut inquietar a pilota aturada en l’última acció del primer temps, amb una rematada de Feeney que ha sortit per damunt del travesser (45’).

A la represa, una pèrdua compromesa de Marc Domènech ha estat a punt de sortir molt cara, i és que Benito l’ha aprofitat per plantar-se sol davant Ortolà, però el porter de Xàbia ha evitat el gol amb una intervenció salvadora per al seu equip (54’).

Ja en el tram final, i després de molta estona sense aproximacions de perill per caps dels dos bàndols, Pau Resta ha obert la llauna pels locals en rematar amb el cap un servei de cantonada servit per Astals (1-0, 78’). El central gironí s’ha quedat a prop de repetir la jugada minuts més tard (86’).

Els vallesans han gestionat bé l’avantatge en els minuts finals i, amb aquest resultat, sumen la seva segona victòria consecutiva, fet que els hi permet superar al Cornellà en la classificació i distanciar-se momentàniament a quatre punts de la zona de descens, a falta de disputar-se la resta de partits de la jornada 25 del grup 1 de primera FEF.