1a divisió

El comitè de disciplina de la FEF obre expedient al Madrid pels vídeos sobre els àrbitres

La Federació Espanyola de Futbol, a través del seu comitè de disciplina, ha obert un expedient al Real Madrid pels vídeos de Real Madrid Televisió en què es critiquen obertament els àrbitres del partit contra el Sevilla, Isidro Díaz de Mera i Pablo González Fuertes. Així ho ha confirmat el club andalús, després que aquest hagués reformulat la denúncia inicial, que el comitè de disciplina no considerava com a denúncia. Ara sí que l’ha admès a tràmit. L’expedient, però, no garanteix que el Real Madrid sigui sancionat.

“El club va decidir actuar en entendre que aquestes pràctiques, que s’han anat repetint en els últims temps, fan un mal al futbol espanyol i posen en perill la integritat de la pròpia competició i l’honorabilitat de l’estament arbitral però, sobretot, pretenen influir en els àrbitres concrets que actuen en els partits, ja que els vídeos tracten de crear la imatge de falta de professionalitat i antimadridisme, just abans de cada partit, amb una gran difusió a través de la televisió”, assegura el Sevilla en el comunicat que ha difós a través de les seves xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)