3a divisió FEF

L’Olot perd per la mínima al camp de l’Hospitalet (1-0)

Un gol matiner d’Albert López ha donat la victòria a l’Hospitalet. L’Olot, tot i que després del gol han aixecat el cap i han dominat el partit, però, no prou per a remuntar-ho. Els locals han sabut patir i s’han endut els tres punts.

L’Hospitalet no ha deixat ni respirar als de Dólera els primers minuts de partit. Els locals han sortit amb una marxa més que els de la Garrotxa. Joel Lasso ha tingut la primera ocasió després d’una jugada de Sanku. I, quan ja havien avisat, al minut 5, Albert López ha obert la llauna. Amb una bona jugada col·lectiva, la centrada de Rubi i la rematada amb la closca de López, els locals s’han avançat amb un gol matiner. L’Hospitalet no ha perdonat, i l’Olot que havia sortit adormit, ha patit molt els primers minuts i per les dues bandes. A mesura que han anat avançant els minuts, però, els olotins han aconseguit fer-se amb la possessió i arribar a l’àrea d’Aliaga. Els locals han estat menys còmodes al final de la primera meitat havent de tancar-se en un bloc baix. Tot i això, els de Dólera, tot i crear perill de la mà de Moha i Pedro, no han aconseguit batre a Aliaga. I el partit ha marxat a vestidors amb els hospitalencs per davant.

A la represa, l’Olot ha continuat tenint la pilota com al final dels primers 45 minuts, però sense un domini absolut, perquè els locals també les han tingudes amb bones transicions. Sehou ha pogut ampliar distàncies aprofitant una ràpida transició, però la rematada ha anat massa creuada (49’). També han fet perillar la porteria d’Aliaga els visitants. Marc Mas ha estat a punt de fer la primera diana dels olotins, però la defensa local l’ha tret sota pals. Arribats al 70’, a part d’un repertori de canvis, no ha passat gran cosa sobre el terreny de joc, a part de dues ocasions sense èxit per l’Olot: una d’Ufano i l’altre dUri González. Els garrotxins han provat d’orquestrar la remuntada al descompte, però, tot i els set minuts d’afegit, els de Dólera no han sabut trobar el gol.

Perdent per la mínima al camp del segon, l’Olot es queda a quatre punts de l’Hospitalet i encadenen el segon partit sense guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)