1a divisió FEF

El Sabadell veu escapar dos punts a la recta final (1-1)

Un gol de la Cultural pocs minuts abans del final han impedit als arlequinats sumar un triomf clau per allunyar-se de la zona de descens

El Sabadell ha vist com la Cultural Leonesa li ha empatat als darrers compassos del partit (1-1) i ha deixat escapar dos punts molt valuosos. Tot i això, l’equip torna a competir i a sumar davant un aspirant a entrar al play-off d’ascens després de caure amb contundència fa set dies al camp del Sestao River, rival directe de la zona baixa.

Els arlequinats han saltat intensos a la gespa de la Nova Creu Alta i Vladys ha fregat el primer després d’una bona centrada de Toni Herrero. Poc ha tardat a arribar el gol. Sobre el quart d’hora, Baselga ha enviat al fons de la xarxa una assistència de David Astals a pilota aturada. El partit s’ha tancat a partir d’aquesta diana. Als lleonesos els ha costat molt generar perill, i el Sabadell ha intentat trobar el segon a la recta final de la primera part, sense fortuna.

Ha fet un pas endavant la Cultural a la segona meitat. Ha mogut la pilota amb més velocitat i intenció, i ha aconseguit començar a generar sensació de perill amb el pas dels minuts, malgrat que sense gaires ocasions clares. I quan restaven menys de cinc minuts pel 90’ ha arribat l’empat. Una passada filtrada ha acabat amb una passada de la mort que Calavera ha aconseguit salvar en primera instància, però Berto ha recollit el rebuig per anotar a plaer.

Gol dolorós pel conjunt arlequinat, que ja tocava amb els dits els tres punts. Sumar-los hauria permès deixar el descens a un marge de quatre punts, a més d’un partit de diferència. Ara són dos. Tot i això, la bona notícia és que l’equip s’ha retrobat amb la seva cara competitiva, la que li ha permès sortir d’una situació absolutament límit i que és la mateixa que necessita per poder assolir la permanència.