Europa League

Vila-real es veu obligat a tancar col·legis pel partit contra el Marsella

L’alcalde ha decretat la suspensió de les classes el pròxim dijous a la tarda

El Vila-real i l’Olympique de Marsella disputen dijous la tornada dels vuitens de final de l’Europa League, i tot i que l’eliminatòria està bastant encarrilada per als francesos(4-0 a l’anada), el partit està declarat d’alt risc per la presència multitudinària d’ultres visitants.

Amb l’arribada de més d’un miler d’aficionats a la comarca de la Plana Baixa i que el partit es disputi en un horari de sortida escolar (18:45 h), a part de les mesures policials habituals, l’alcalde ha suspès les classes de la tarda en tres col·legis i tres centres infantils. La decisió s’ha dut a terme en base a un comunicat de l’ajuntament,”atenent a què l’horari d’aquest partit de tornada serà a les 18.45 hores i a les especials mesures de seguretat que s’estan prenent per part del Villarreal C.F., així com dels cossos i forces de seguretat de l’Estat i de la nostra Policia Local, al ser declarat partit d’alt risc, i considerant que tres centres educatius es troben en les immediacions de l’estadi”.

Tot i que l’equip francès estigui amb un peu i mig a quarts, els seus aficionats disposaran de 1.200 entrades visitants, i com en cada desplaçament que fan, lo normal és que acabin emplenant la seva zona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)