Champions

El Borussia Dortmund accedeix a quarts (2-0)

El Borussia Dortmund formarà part del sorteig dels quarts de final de la Champions League del proper divendres. El conjunt d’Edin Terzic ha eliminat el PSV gràcies als gols de Sancho i Reus (2-0).

El duel d’anada havia acabat en empat a un gol i tot estava obert. El Dortmund, però, ha dominat des de l’inici i Sancho ha necessitat només tres minuts per obrir la llauna amb un xut ajustat al pal. Els alemanys han disposat d’ocasions molt clares per marxar al descans amb més avantatge, si bé el PSV també ha protagonitzat alguna tímida arribada.

En la segona part, Lozano ha estavellat una pilota al pal que podria haver enviat el partit a la pròrroga. El PSV ha fet un pas endavant i ha merescut l’empat. Füllkrug podria haver sentenciat l’eliminatòria a favor del Borussia Dortmund, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc. Malgrat els intents finals del PSV, els alemanys han certificat el bitllet per a la propera ronda amb el gol de la sentència, obra de Reus en el temps afegit.