Més futbol

Dani Alves demana que el deixin en llibertat: “No fugiré”

L’Audiència de Barcelona ha celebrat avui una vista per decidir si deixa en llibertat provisional al futbolista Dani Alves, condemnat a quatre anys i mig de presó per violar a una dona.

El brasiler ha demanat que el deixin en llibertat a l’espera que la sentència a la qual el van condemnar per agressió sexual sigui ferma: “Crec en la justícia, no fugiré”. La petició de la defensa ha topat anteriorment amb la Fiscalia, que creu que es manté el risc de fuga d’Alves gràcies a la seva capacitat econòmica i l’elevada pena imposada.

La intervenció de Dani Alves a la vista s’ha fet a través de videoconferència des de la presó de Brians 2 en la qual porta més d’un any en presó provisional assegurant que vol “arribar fins al final” d’aquest cas. A prop de complir una quarta part de la sentència imposada, el futbolista podria començar a sol·licitar permisos penitenciaris en breu.

En paral·lel, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha de valorar els recursos que la Fiscalia, la defensa d’Alves i també l’acusació particular van presentar després de saber la condemna de quatre anys i mig de presó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)