El Girona B remunta al camp del San Cristóbal i allarga la bona dinàmica (1-2)

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell capgira el gol inicial d’Otero amb les dianes de Selvi Clua i Carles Garrido, suma tres punts a domicili davant un rival directe i encadena sis jornades invicte

El Girona B s’imposa al municipal de Ca n’Anglada davant el San Cristóbal, rival directe de la zona baixa, i encadena sis jornades sense conèixer la derrota, amb un balanç de tres victòries i tres empats. Selvi Clua i Carles Garrido han neutralitzat el gol inicial d’Otero amb dues dianes que permeten sumar un valuós triomf (1-2).

Papa ha pogut avançar els gironins en l’intent de rematar una centrada de Garrido (20’), però un gol d’Otero just abans del descans ha donat l’avantatge als terrassencs (1-0, 44’) i ha tancat una primera meitat ensopida amb ben poques arribades de perill.

A la segona part, Garrido ha obligat Lázaro, el porter local, a desviar la pilota a córner (55’). L’equip dirigit per Sergi Mora ha anat agafant el pes del partit fins a capgirar la situació. Dos gols en quatre minuts, el primer, de Selvi (1-1, 64’), i el segon, de Garrido, en finalitzar un contracop (1-2, 68’), han permès assolir la remuntada.

Tot i sumar la tercera victòria del curs a domicili, el filial continua a només tres punts del descens, i és que la Rapitenca, equip que marca la zona vermella, ha donat la sorpresa en assaltar el feu del segon classificat, l’Hospitalet (1-2).

Precisament, el conjunt de la Feixa Llarga (40) i l’Escala d’Aday Benítez (41) són els únics equips del grup 5 de tercera FEF que han marcat més gols que el Girona B (37). L’Olot suma la mateixa xifra, però la pot ampliar aquesta tarda a casa contra el Vilassar de Mar (17h).