1a divisió FEF

La ratxa d’un bon Barça Atlètic s’imposa a la del Cornellà (1-0)

Els blaugranes dominen i sumen un nou triomf per seguir segons, mentre que els verds diuen adeu a set jornades sense perdre

El Barça Atlètic supera al Cornellà al Johan Cruyff (1-0) en el duel català de la jornada a la 1a FEF. Un gol de Percan a la segona meitat ha decantat un xoc completament dominat per l’equip local de principi a fi.

El guió ha sigut exactament l’esperat des del primer minut. Monopoli de pilota pel Barça Atlètic i un Cornellà ben col·locat, esperant i intentant trobar una transició ràpida. No han aconseguit aquesta darrera premissa els de Gonzalo Riutort, però sí que han incomodat molt el joc dels locals. De fet, les ocasions de gol del primer temps han estat ben escasses. Tan sols dues bones accions de Pau Víctor han quedat relativament a prop de convertir-se en el primer gol.

El Cornellà tenia el clar objectiu de fer el partit llarg, i ho estava aconseguint. Però li estava mancant una mínima continuïtat amb pilota per poder amenaçar. Ha arrencat amb energia l’equip de Rafa Márquez la segona meitat. Percan s’ha quedat molt a prop de marcar el primer una rematada que ha intentat picar i li ha marxat desviada per molt poc. Els blaugrana no han deixat d’assetjar la porteria de Miño, sobretot amb xuts exteriors, però semblava que el partit s’encallava.

Ho semblava fins que, quan faltaven vint minuts pel final, el central Mbacke s’ha disfressat d’extrem dret per arribar a línia de fons i treure una magnífica centrada rasa, molt tensa, que Percan ha convertit en gol a plaer. La llauna oberta pel filial i canvi radical de plantejament per un Cornellà que necessitava un gol. S’ha estirat l’equip del Baix Llobregat, però no ha trobat ni tan sols ocasions i el Barça ha acabat el partit amb relativa tranquil·litat. De fet, Miño ha hagut d’evitar la sentència en dos contracops.

Els tres punts del duel català s’han quedat al Johan. El Barça Atlètic suma la quarta victòria consecutiva, són ja deu partits sense perdre, i es manté en la segona posició. Mentre que el Cornellà veu com es trenca una ratxa de set partits sense caure.