Premier

City i Arsenal no passen de l’empat, i el Liverpool se situa líder

El Liverpool és el gran beneficiat de l’empat sense gols que s’ha vist aquesta tarda entre el Manchester City i l’Arsenal a l’Etihad Stadium. En l’apassionant lluita per lideratge de la Premier, els de Jürgen Klopp, que poc abans s’havien imposat al Brighton (2-1), han aconseguit distanciar-se dos punts respecte al conjunt d’Arteta i a tres del de Pep Guardiola. Màxima igualtat en la part alta de la classificació quan falten nou jornades de lliga per disputar-se.

En el duel més atractiu de la jornada, finalment, no s’ha vist cap gol. Els citizens han fet tot el que ha estat a les seves mans per superar a un mur que havia plantat Arteta a prop de Raya, però el resultat ha estat un xut a porta en tot el partit. L’Arsenal, per la seva banda, ha entregat tota la possessió al seu rival i ha preferit afrontar el duel esperant al darrere per sortir al contraatac i fer mal en alguna de les jugades. No ha estat així. La por a perdre dels dos equips ha deixat com a resultat aquest empat a 0 en el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)