1a divisió

El comitè clausura una part de la graderia del Coliseum de Getafe

El comitè de competició de la FEF ha decidit clausurar parcialment una part de la graderia del Coliseum durant tres partits a més d’imposar una multa de 27.000 euros al Getafe arrel dels insults racistes que es van recollir durant el darrer partit entre l’equip local i el Sevilla. La FEF ha requerit al club madrileny que identifiqui de manera concreta la zona de la graderia on hi va haver els incidents, segons l’acta arbitral.

A més de tancar l’accés al públic, en la zona afectada hi haurà d’haver un missatge visible de condemna als actes i conductes violentes, racistes, xenòfobes i intolerants en el futbol i recolzament al joc net.

En el minut 68 de l’enfrontament entre madrilenys i sevillans, Iglesias Villanueva va engegar el protocol anti racisme després que s’escoltessin crits de “Acuña mono” i “Acuña viene del mono” d’alguns aficionats.

El club blau ha emès un comunicat en el qual es mostra contrari a una sanció que consideren “desproporcionada” per part del comitè de disciplina de la FEF, al mateix temps que refusen qualsevol acte, manifestació o càntic que inciti a la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport.

Dos partits a Cheikh Sarr i derrota del seu equip 3-0

En l’altre acció racista del passat cap de setmana en el món del futbol, concretament a la primera FEF, el porter del Rayo Majadahonda, Cheikh Sarr va saltar la balla per encarar-se amb un seguidor del Sestao que l’havia insultat greument. El jugadors van separar al futbolista, que va ser expulsat pel col·legiat, i els visitants van decidir marxar a la caseta.

El comitè ha sancionat amb dos partits de suspensió a Sarr, ha donat el partit per perdut al Rayo Majadahonda, a qui ha multat amb 3.006 euros i, a més li ha tret tres punts en la classificació. El Sestao River haurà de jugar a porta tancada els propers dos partits i ha estat multat amb 6.001 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)