Copa

L’Athletic demana a la seva afició que no xiuli l’himne d’Espanya

Les finals de copa amb presència de l’Athletic Club o del Barça solen anar acompanyades de xiulades a l’himne d’Espanya, que interpreten per la presència del rei a la llotja. Per a l'Athletic-Mallorca a l’estadi de la Cartuja, a Sevilla, el club basc ha pres una decisió insòlita. Ha demanat a la seva afició, en un comunicat, que no xiuli l’himne.

“L’Athletic Club sol·licita abstenir-se de realitzar actes o manifestacions que es puguin considerar una falta de respecte, inclòs el moment de l’himne previ”, diu l’Athletic. “ El respecte és un dels principis fonamentals de l’Athletic Club. Som una institució que s’enorgulleix de tenir una identitat única al futbol, #MadeInEuskalHerria #UniqueInTheWorld. Per això, no només confiem sinó que estem segurs de la perfecta convivència i bon tarannà entre la nostra afició amb els seguidors del Mallorca i la ciutat de Sevilla que ens acull, però també dins La Cartuja, amb els nostres rivals, amb l’equip arbitral i amb totes les persones presents.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)