Territorial

Inèrcia en alça

Divisió d’honor juvenil. El Girona supera l’Escola de Futbol Gavà en un partit que va poder tancar abans

Girona 4 EF Gavà 1

GIRONA:Jan Danès, Musta, Aguilera, Marc, Adrià Mora, Arnau, Nacho, Albert Rubio (Guillem, 71’), Hugo (Richard, 60’), Cantero (Pitarque, 79’) i Joel (Elian, 60’).EF GAVÀ:Iker, Marc Jané (Dani, 83’), Héctor, Sergi Melero, Dani Rocafull (Hofmann, 76’), Juan Pablo (Lamuela, 83’), Izan, Santi Vargas, Danilo (Pugés, 76’), De Pedro (Marc, 69’) i Ouehi.GOLS:1-0 (4’) Joel. 1-1 (46’) Danilo. 2-1 (72’) Richard. 3-1 (85’) Adrià Mora, de penal. 4-1 (90’) Nacho.ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:A Musta i Ouehi.T.V.:Per doble amonestació a Vargas, de l’EF Gavà (75’ i 81’).

El Girona va certificar virtualment la permanència enllaçant la sisena jornada sense perdre –cinc victòries i un empat. La víctima dels d’Hector Simón va ser l’Escola de Futbol Gavà, que ho tindrà complicat per salvar la categoria. Els gironins van tenir fins a quinze ocasions de gol, però la falta d’encert els va privar de sentenciar al rival abans del descans.

En el 4’, Joel va aprofitar una passada de Cantero per fer l’1-0. Musta va tenir opcions per ampliar el marcador, però, en el primer minut del segon acte, Danilo va fer l’empat. El Girona no es va immutar i va continuar generant joc ofensiu fins que Richard va fer el 2-1 gràcies a Elian, que li va donar el gol fet. I amb superioritat numèrica per expulsió de Vargas, els blanc-i-vermells van sentenciar gràcies a un penal i un gol de Nacho.