3a divisió FEF

L’Olot comença el compte enrere

3a divisió FEF.El conjunt de Pedro Dólera rep aquesta tarda al Municipal a la Rapitenca (17 h) que es troba en zona de descens

L’Olot necessita nou punts en els set partits que queden per proclamar-se campió de lliga i pujar a Segona Divisió FEF. D’aquests set, quatre partits els jugaran com a locals i tres com a visitants. Avui, tenen el primer a casa i pensen aprofitar l’avantatge de ser els locals. El Municipal d’Olot rebrà aquesta tarda en l’horari habitual (17 h) a la Rapitenca, i també, als aficionats garrotxins que s’apuntin a la campanya d’animació que ha promocionat el club per escalfar l’ambient abans del partit. A partir de les 12 h i per 15 € l’estadi oferirà als olotins un piscolabis, dinar, diverses activitats i, després, l’entrada al partit.

A les cinc de la tarda, començarà la 28a jornada que enfrontarà el líder contra el 16è classificat, la Rapitenca. El conjunt del Montsià compta amb 29 punts després d’haver guanyat 9 partits, empatar-ne 2 i perdre’n 15, i es troba en zona de descens, a un punt de la salvació. Però el conjunt olotí no es pot deixar enganyar pels números, perquè en les últimes jornades del curs, tothom necessita la victòria. Justament per això, la setmana passada la Rapitenca se’n va endur els tres punts contra l’Hospitalet, l’actual segon, per 1-2. I dels últims cinc partits, n’han guanyat tres.

Si els de la Garrotxa s’emporten la victòria, serà la quarta consecutiva, i a l’equip menys golejat del grup (13 gols), només li faltarien sis punts per ser a segona. En l’anada a la Devesa, l’Olot van guanyar per 1-2. Avui, Dólera no podrà comptar amb Urri, que es baixa per sanció, i Ayala, que es baixa per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)