1a divisió

Piterman no es presenta al judici contra ell per la seva gestió a l’Alavés

L’Audiència d’Àvila declara en rebel·lia l’expresident

L’ex president de l’Alavés Dimitri Piterman no s’ha presentat aquest matí a l’inici del judici contra ell per la presumpta apropiació indeguda durant el seu mandat. El judici, que durarà tota la setmana, ha començat a l’Audiència d’Àvila, on sí que ha assistit, la mà dreta de Piterman, l’empresari José Nereo.

Segons detalla EFE, la defensa de l’expropietari del Palamós i del Tossa ha al·legat raons mèdiques per demanar la suspensió i ha explicat que demà dimarts està previst que se l’operi del genoll, a Califòrnia, on viu.

El fiscal ha reclamat però, que es celebri el judici per entendre que la informació mèdica presentada és insuficient, que el judici està assenyalat des de l’octubre i que Piterman no ha col·laborat, sinó que ha sigut complicada la seva localització.

Finalment, el tribunal ha decidit que el judici segueixi al no considerar justificada l’absència de Piterman perquè no és una operació d’urgència. A més, l’Audiència l’ha declarat en rebel·lia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)