Més futbol

Ceferin: “Vaig rebutjar tot el que em va demanar Rubiales perquè les seves idees eren absurdes”

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, en una entrevista a la revista croata “Nacional”, ha parlat sobre les peticions que li va fer Luis Rubiales després que aquest abandonés el seu càrrec al capdavant de la Federació Espanyola de Futbol. “Ell (Rubiales) va demanar coses en repetides ocasions després de la suspensió del seu càrrec. Després de la seva caiguda, es va queixar de la situació que quedava en tenir una família”, comenta el president del màxim organisme del futbol europeu. “M’escrivia missatges: Les meves tres filles no tenen res, no tenen això, no tenen allò, pots ajudar?”, explica Ceferin, que assegura que “vaig rebutjar tot el que em va demanar perquè les seves idees eren absurdes. També va trucar a altres companys i els va preguntar si podien ajudar-lo, però res relacionat amb el futbol”.

“No el vaig poder ajudar, però vaig respondre la seva trucada. És difícil, saps? Va ser vicepresident, fins fa poc, s’asseia amb nosaltres a la mateixa taula i ara ningú el vol veure. Si és cert del que l’acusen, és un desastre. Però hauríem de deixar que el tribunal decideixi sobre això”, afirma sobre la situació actual de Rubiales. “Em vaig assabentar de totes les acusacions en la seva contra pels diaris i em va sorprendre. El coneixia bastant bé, però no estava al cas d’aquestes coses. Ni la UEFA ni jo tenim res a veure amb aquest cas, ja que cap d’aquests assumptes tenen a veure amb el seu antic paper com a vicepresident de la UEFA”, conclou Ceferin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)