Champions

Taules en el primer assalt entre l’Arsenal i el Bayern (2-2)

Coman ha estat a punt de fer el 2-3 en el minut 90 però el seu xut s’ha estavellat al pal i l’Arsenal acaba demanant un penal

L’Arsenal i el Bayern es jugaran a l’Allianz Arena l’accés a les semifinals. El primer assalt, a l’Emirates, ha acabat en taules (2-2), després que Trossard, assistit per Gabriel Jesús, hagi neutralitzat en el minut 76 la remuntada dels bavaresos. Coman, en el minut 90, ha tingut una ocasió d’or per fer el 2-3, però el seu xut s’ha estavellat al pal. I en el minut 95, a l’altra àrea, Saka ha caigut davant Neuer.

L’Arsenal ha començat bé i, després d’un avís en u xut de Martinelli (7’), ha marcat l’1-0. En una jugada que ha començat amb una passada a l’espai d’Odegaard, Saka ha batut Neuer (12’). Els d’Arteta dominaven, però s’han fet un embolic al darrere i ho han pagat caríssim, perquè Gnabry ha rebut l’assistència de Goretzka i ha empatat (18’). Era tot just la primera aparició del Bayern a l’àrea de Raya. No han trigat gaire més els bavaresos a concretar la remuntada. Saliba ha comès un penal a Sané, que havia agafat la moto. I Kane, des dels onze metres, ha marcat amb suavitat l’1-2 (32’). Amb menys possessió i menys xuts, l’equip de Tuchel en feia prou per remuntar l’1-0.

A l’Arsenal li costava, i Goretzka (56’) i Gnabry (65’) li han generat ensurts. Però dos dels homes que ha fet entrar Arteta des de la banqueta han fabricat l’empat. Gabriel Jesús ha estat clau, amb un doble retall i una assistència d’or cap a Trossard, que no ha perdonat (76’). Els gunners s’han animat, però en la recta final han estat a punt de pagar un error de Thomas Partey, en el xut de Coman al pal.