Champions

Empat a Madrid; decidirà Manchester

Decidirà Manchester. El duel entre Real Madrid i Manchester City ha acabat en empat (3-3) i dimecres que ve a l’Etihad, amb tot per determinar, dictarà semifinalista.

El partit ha començat amb el conjunt entrenat per Pep Guardiola colpejant via Bernardo Silva (2’), que ha sorprès Lunin amb un xut de falta llunyana. A punt ha estat Haaland de fer el segon, tot seguit, però el porter del conjunt blanc ha respost per esperonar als seus que han protagonitzat tot seguit un d’aquells episodis que tant els caracteritzen en la Champions League. I és que el conjunt blanc no estava còmode, no havia gairebé passat mig del camp, però en dos minuts ha remuntat amb dos gols de rebot. Primer Camavinga (12’) amb un xut de lluny que ha desviat Ruben Dias ha empatat. I tot seguit, Rodrygo (14’), amb un xut suau que ha tocat en Akanji, ha capgirat el marcador. Fins al descans, el mateix guió; el City amb la pilota, intentant el moment per fer mal sense èxit, davant d’un ben endreçat rival i el Madrid, preparat per contraatacar.

En el segon temps, el City ha seguit amb pla pilota, però el Madrid ja ha defensat amb més energia, i amb dues fuetades des de la frontal s’ha tornat a posar per davant del marcador. Dos golassos: un de Foden (66’) i un altre de Gvardiol (71’). Quan pitjor estava el conjunt blanc, s’entreveia el quart dels anglesos, ha aparegut Valverde (79’) en una centrada al segon pal de Vinicius i amb una volea creuada ha empatat. Així ha acabat. Dimecres, el desenllaç.