1a divisió FEF

El Sabadell es complica la vida a Tajonar (2-0)

Derrota dura davant el filial d’Osasuna, un rival directe, que manté als arlequinats en zona de descens en una zona baixa molt ajustada

El Sabadell ha perdut a Tajonar davant d’Osasuna Promesas (2-0) en un partit clau per sortir del descens davant un rival directe. Després d’una primera meitat igualada i conservadora, una errada a l’inici de la segona ha permès posar al davant als locals, que han sigut superiors fins al final. L’equip es continua complicant la vida i es manté a la zona vermella. Resten sis jornades per definir una part baixa molt ajustada.

Els primers compassos, com pràcticament tot el primer temps, han estat de tempteig. Ambdós conjunts, sabent què estava en joc, han apostat per no fallar ni exposar-se en excés. Tot i això, tant navarresos com catalans s’han pogut avançar. La més clara ha estat pels arlequinats, però l’intent de Soto en un mà a mà a Valencia l’ha rebutjat el porter local.

No semblava que hagués de ser molt diferent la segona meitat, però una errada dels d’Óscar Cano en sortida de pilota als primers minuts ha facilitat el gol del màxim golejador dels de Tajonar, Ander Yoldi. El xoc ha canviat radicalment. El Sabadell no ha reaccionat gens bé, ha acusat els nervis, i el Promesas s’ha notat molt còmode sobre la gespa. A més, deu minuts abans del 90’, Rabadán ha marcat un autèntic golàs en un xut des de la frontal per sentenciar el partit.

Amb les mans buides cap a Sabadell sabent que serà necessari remar molt si l’equip vol salvar la categoria. Ha fet el més difícil: ressuscitar quan estava mort. Continua estant viu, a dos punts de la permanència, però amb molts equips implicats i amb diversos d’ells en un gran estat de forma. La diferència. La setmana vinent la Nova Creu Alta acollirà un agònic duel català: Sabadell-Cornellà. Ambdós en zona de descens amb els mateixos punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)