Champions

El Dortmund, endavant

Champions. L’equip ‘borusser’ remunta a l’Atlético i serà el rival del PSG en semifinals

Dortmund 4 Atlético 2

DORTMUND:Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Emre Can, Sabitzer; Adeyemi (Bynoe-Gittens, 66’), Brandt (Reus, 90’), Sancho (Ozcan, 86’); i Füllkrug.ATLÉTICO:Oblak; Witsel, Giménez, Hermoso; Nahuel Molina (Pablo Barrios, 46’), Koke, Llorente, De Paul (Saúl, 84’), Azpilicueta (Riquelme, 46’); Morata (Correa, 46’) i Griezmann.GOLS:1-0 (34’) Brandt. 2-0 (39’) Maatsen. 2-1 (49’) Hummels (p.p.). 2-2 (64’) Correa. 3-2 (71’) Füllkrug. 4-2 (74’) Sabitzer.ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè).T.G.:al local Ryerson; i als visitants Azpilicueta i Hermoso.T.V.:cap.

El Dortmund serà el rival del PSG en la semifinal. El conjunt entrenat per Edin Terzic va imposar-se (4-2) a l’Atlético i va remuntar en la tornada al Westfalenstadion el resultat (2-1) recollit en l’anada. Se li acaba així pràcticament el curs a l’equip orientat per Diego Simeone, que queda amb l’únic objectiu de segellar presència en la següent edició de la Champions League. Ara mateix és quart en la lliga, amb 4 punts d’avantatge del cinquè, l’Athletic. D’aquesta, se’n va acomiadar en un partit farcit d’alternatives, en què els borussers, com es preveia, van anar esperonats per l’energia del seu emblemàtic feu i amb dos cops de rauxa van fer dos gols en cadascun d’ells que van fulminar els roig-i-blancs. Els primers del 34’ al 39’ que van posar el marcador a 2-0 via Brandt i Maatsen. L’Atlético es va sobreposar, va empatar amb autogol de Hummels i un altre de Correa i va posar-se al davant de l’eliminatòria. Fins que finalment, de nou, el Dortmund es va créixer del 71’ al 74’ i va fer dos gols més, un de Füllkrug i un altre de Sabitzer, que els van donar la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)