Més futbol

El Lió serà el rival del Barça en la gran final de Bilbao

Un altre cop el Lió. El vuit vegades campió de la Champions jugarà una nova final de la màxima competició europea i, per tant, serà el rival del Barça a San Mamés el proper 25 de maig. L’equip de Sonia Bompastor ha eliminat el PSG al Parc dels Prínceps després d’imposar-se per 1-2. En l’anada, el Lió ja havia guanyat per 3-2 després d’una remuntada en sis minuts.

El partit ha començat de la millor manera possible amb un golàs de Bacha des de la frontal (3’). El PSG s’ha pogut refer i Chawinga ha empatat just abans del descans (41’). El Lió, però, ha demostrat la seva veterania a Europa i ha fet una molt bona segona part, liderat per una Dumornay esplèndida. La jugadora d’Haití ha fet l’1-2 definitiu després d’una deixada magistral de Majri (81’).

Serà el tercer cop que Barça i Lió es troben en una final. Totes dues van acabar amb victòria francesa (2019 i 2022).