Comiat amb festival de l’Olot (3-0)

L’Olot ha dit adeu a la tercera FEF amb una golejada contra la Muntanyesa (3-0), que apurava les seves opcions, encara que utòpiques, de ser equip de play-off. El conjunt olotí, campió de lliga i nou equips de segona FEF ha tancat el curs amb una nova victòria, la número 24, i acabarà amb 79 punts un campionat excel·lent.

La primera part ha acabat amb victòria per la mínima dels de Pedro Dólera, que s’han avançat amb un gol de Marc Mas, que ha rematat molt bé al primer pal una passada de Marc Roquet. El silenc ha tancat la temporada amb 21 dianes i amb la condició de màxim golejador del grup cinquè. El control ha estat total pels garrotxins en un partit poc intens i en la represa, Marc Roquet ha fet el segon després d’una paret amb Marc Mas i un xut ajustat al pal dret (55’), mentre que Arnau Forés ha tancat el marcador en el 61 donant l’enfrontament per acabat tot i que encara quedaven 30 minuts.

Abans del partit, el president de la FCF, Joan Soteras, ha entregat el trofeu de campió de lliga a l’Olot i en el 63, Albert Blázquez ha deixat el terreny de joc posant punt i final a la seva trajectòria amb l’Olot.