Més futbol

2a DIVISIÓ A. GIRONA-VILA-REAL B. L'ANÀLISI

MICKI ALBERT

Necessiten la pilota

FALTA EL BLOC. Quan té el dia, el Vila-real B és capaç de deixar-te en evidència. Quan no, se'l pot arribar a guanyar amb comoditat. Han perdut molts jugadors del curs passat, però mantenen la mateixa idea. Els falta, això sí, acabar-se de fer com a bloc, a còpia de partits, i anar guanyant regularitat. Pensar més en la projecció cap al primer equip que en la necessitat de resultats els allibera de pressió.

PATEIXEN SI SÓN DOMINATS. Defensivament, acostumen a patir sense la pilota. També se'ls pot fer mal en estratègia. Al mig, Gullón, disciplinat tàcticament, aporta equilibri.

DINAMISME I QUALITAT. Al Vila-real, se l'ha de pressionar i no deixar-lo pensar gaire. Perquè si té la pilota és capaç d'oferir la millor versió. Té jugadors de les bandes hàbils i ràpids, i els de la mitja punta s'intercanvien les posicions i s'associen bé. En punta, el danès Nicki té dinamisme i oportunisme.


PORTERIA

7


DEFENSA

6


ATAC

8


CONTRAATAC

8


ESTRATÈGIA

6


PRESSIÓ

6


POSSESSIÓ

8

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)